Persoonlijkheids- en Vaardigheidstraining (09.00 - 12.30)

Personality & Ability

Course Details

Korte beschrijving:

Talent Assessment Training introduceert Blended Learning. De snelste weg naar OPQ (Occupational Personality Questionnaire) en OT (Occupational Testing) training en certificatie. Innovatieve, tijdsbesparende e-learning modules worden gecombineerd met de beste elementen van onze klassieke trainingen.

Wat kunt u na de training?

U krijgt inzicht in verschillende aspecten die iemands functioneren beïnvloeden. Met de persoonlijkheidsvragenlijsten OPQ en Capaciteitentests OT krijgt u concrete instrumenten aangereikt om goed gefundeerde voorspellingen te doen over het gedrag van mensen in werksituaties. Centraal hierbij staan de interpretatie van resultaten én de terugkoppeling hiervan naar de kandidaten. Zo bent u in staat voor alle betrokkenen duidelijk te maken wat de basis is van uw advies of beslissing.

Welk certificaat ontvangt u?

In verband met de grote persoonlijke en professionele belangen mogen de Persoonlijkheidsvragenlijsten OPQ en de Capaciteitentests OT alleen worden ingezet door gecertificeerde gebruikers. Na succesvolle afronding van de Basistraining Persoonlijkheidsvragenlijsten OPQ en Capaciteitentests OT bent u zo’n gecertificeerd gebruiker en daarmee bevoegd om zelfstandig gebruik te maken van onze Capaciteitentests en het OPQ Expert Systeem.

  • Start Date: Sep 2, 2024

  • End Date: Sep 5, 2024

  • Location: Online, Netherlands

  • Price: EUR 3184

  • Type: Personality & Ability

Reserve a Seat in This Course
Inquire About This Course